detector.media
13.01.2017 14:35
DT.ua щодо зламу Twitter: Ми сподіваємося на вирішення проблеми до вечора
DT.ua щодо зламу Twitter: Ми сподіваємося на вирішення проблеми до вечора
Редакція «Дзеркала тижня» звернулась до служби підтримки Twitter щодо зламу аккаунту видання у мережі

Про це «Детектору медіа» повідомила виконувачка обов'язків керівника проекту DT.ua Анна Здоренко.

«На даний момент аккаунт DT.ua в Twitter залишається зламаним. Ми зв'язалися зі службою підтримки Twitter. Там нам повідомили, що проблему розглядають і пообіцяли вирішити в найближчий час. У свою чергу ми вдячні своїм читачам, що повідомили про злам, а також за те, що вони переживають, – сказала вона. – Ми не володіємо інформацією, звідки був зроблений злам. Ми відправили запит також в Twitter, щоб вони нам надали ip-адресу, з якої відбулася атака».

Пані Здоренко відмовилась повідомити «Детектору медіа», яким чином у Twitter потрапляють новини видання та чи є у штаті редакції SMM-менеджер. За її словами, це конфіденційна інформація. Зазначимо, в мережі люди припускають, що виданню таким чином мститься «звільнений співробітник».

«Ці коментарі людей є суто особистими припущеннями. Злам не відноситься ні до одного з ... Це особисте припущення. Усе. Даний злам – зовнішній, він був спрямований проти DT.ua»,  - резюмувала вона.

На сайті видання з'явилось повідомлення про те, що незадовго до цього зловмисники намагалися зламати поштові скриньки з доменом @zn.ua.

Нагадаємо, сьогодні, 13 січня, близько 11-ї ранку невідомі зламали Twitter-аккаунт DT.ua. Від імені видання поширюються пости та коментарі образивого характеру.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY