detector.media
12.01.2017 18:11
Онлайн-телеканал BrainTV шукає редактора-журналіста
Онлайн-телеканал BrainTV шукає редактора-журналіста
Інтернет-телеканал BrainTV про ІТ-сферу оголосив вакансію редактора-журналіста.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці проекту в Facebook.

BrainTV потрібен кандидат, що задовольняє наступні вимоги: має досвід у журналістиці в друкованих/онлайн медіа або на телебаченні від 2 років; його основний журналістський напрямок – бізнес; цікавиться ІТ, інноваційними розробками, стартапами, інвестиційною діяльністю, діджитал навичками тощо; грамотно володіє українською та російською мовами; має рівень знання англійської B1 і вище; шукає full time графік у зручному офісі в Києві; має навички пошуку, збору, аналізу та графічного представлення даних; є активною й відкритою особистістю, що прагне стати зіркою телебачення.

Плюсом також буде базове володіння програмами Photoshop/Adobe Illustrator/Adobe Premier, дикторські навички та досвід роботи в кадрі.

BrainTV обіцяє:

-кар’єрне зростання в амбітній команді медійного проекту про ІТ,
-тисячі нових контактів – відомих ІТ-підприємців, українських та закордонних венчурних інвесторів, стартаперів, лідерів думок українського ринку ІТ, визначних ІТ-спеціалістів тощо,
- розвиток навичків в аналітично орієнтованій бізнес-журналістиці, пошуку, агрегації даних, створенні інфографіки,
-поїздки на найбільші й найцікавіші ІТ-події України,
-гідний рівень оплати праці і щоденну мотивацію для розвитку своєї особистості.

BrainTV просить охочих надсилати резюме з темою «Редактор-журналіст на BrainTV» на пошту sheremeta@braintv.net.

Онлайн-телеканал BrainTV запустив фонд BrainBasket – некомерційна організація, що займається розвитком IT-освіти в Україні. Контент каналу включає в себе освітні, інформаційні та розважальні програми про IT українською та англійською мовами.

BrainTV – це телеканал про українську ІТ-індустрію, її успіхи, тренди, проблеми тощо. Мовлення каналу включає навчальний та інформаційно-розважальний контент й відбувається двома мовами – українською та англійською. Канал доступний для перегляду на 6 операторах українського SmartTV, де збирає до 18K щомісячних переглядів на SmartTV, 1.2K YouTube підписників та 3K Facebook фанів. Він розпочав роботу в квітні 2016 року. BrainTV засновано фондом BrainBasket – некомерційною організацією, що займається розвитком IT-освіти в Україні.

Нагадаємо, Національна телерадіокомпанія України шукає дизайнерів в службу анонсів і на оперативний дизайн в новини. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY