detector.media
12.01.2017 10:41
27 січня - прем’єра фільму «Рідні» за участі режисера Манського
27 січня - прем’єра фільму «Рідні» за участі режисера Манського
27 січня о 19:00 у кінотеатрі “Жовтень” відбудеться прем’єра фільму “Рідні” за участі режисера. Манський спеціально приїде до Києва, аби представити найуспішніший документальний фільм про події останніх років, створений за підтримки Державної агенції з питань кіно України. У Києві з глядачами поспілкуються герої фільму, родина Віталія Манського. Прем’єра за участі режисера також відбудеться в його рідному Львові, якому присвячена чимала частина стрічки.

Віталій Манський народився у Львові. Навчався у ВДІКу. Автор більш ніж 30 фільмів, які показували на фестивалях у Каннах, Берліні, Роттердамі, Локарно та багатьох інших. Володар більше 100 нагород, серед яких «Срібний глобус» Карлових Вар, «Срібний голуб» Лейпцигського фестивалю, головні призи МКФ у Варшаві, Їглаві, Трієсті. Президент МКФ документального кіно «АРТДОКФЕСТ».

За сюжетом “Рідних”, Манський вирушає до своїх родичів у Львів, Одесу, на Донбас та в Крим. Він досліджує стосунки, надії, думки таких різних, але рідних для нього людей. Крізь історію своєї родини режисер зображає новітню історію України.

«Рідних» покажуть у Києві, Львові, Харкові, Одесі та Ужгороді. Фільм вийде у прокат 2 лютого.

Український трейлер фільму

Кадри з фільму

Придбати квитки на прем’єру

Подія у Facebook

Текст російською

Сторінка 86PROKAT на Facebook

Партнери

Державне агентство України з питань кіно

Одеський міжнародний кінофестиваль

Медіапартнери

Громадське Культура

Cultprostir

Old Fashioned Radio
 

Контакти для ЗМІ: Анна Корягіна

media@86.org.ua

+380636762059

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY