detector.media
10.01.2017 10:55
Мінфін повідомив про експансію російських IT-рішень на українському ринку
Мінфін повідомив про експансію російських IT-рішень на українському ринку
У Міністерстві фінансів України (Мінфіні) зазначили, що розпорядники бюджетних коштів, у тому числі підприємства національного значення, реєструють свої службові кабінети на порталі з російських доменів.

Про це йдеться в презентації Міністерства фінансів України про підсумки роботи порталу державних фінансів E-DATA у 2016 році, пише УНІАН.

Повідомляється, що російські IT-рішення активно представлені на ринку України, та облікові системи, на яких обслуговується переважна більшість українських бюджетних структур – російські.

«Мінфін зазначив, що розпорядники бюджетних коштів, у тому числі підприємств національного значення, реєструють свої службові кабінети на порталі з російських доменів. Таких організацій або керівників, за оцінками міністерства, близько 10% усіх зареєстрованих кабінетів в E-DATA (3700)», – повідомляє агентство.

Також повідомляється, що станом на 1 січня 2017 року база угод порталу E-DATA становить 42 мільйони трансакцій. Я

Міністерство фінансів відкрило портал E-DATA - офіційний державний інформаційний портал в мережі Інтернет для оприлюднення даних про використання коштів державного бюджету – 15 вересня 2015 року. Доступ до ресурсу є вільним та безкоштовним. Створення порталу передбачено Планом заходів з виконання рекомендацій Європейського Союзу в рамках лібералізації візового режиму з ЄС.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY