detector.media
28.12.2016 18:02
Канал іномовлення України UATV можна буде дивитися у Франції - Біденко
Канал іномовлення України UATV можна буде дивитися у Франції - Біденко
Заступник міністра інформаційної політики Артем Біденко повідомив, що з 2017 року телеканал іномовлення України UATV почне мовити у Франції завдяки переходу каналу на супутник Hot Bird.

Про це передає «Укрінформ».

«Наступного року і телеканал UATV, і мультимедійна платформа іномовлення, я сподіваюсь, теж отримає мовлення на Францію», - заявив він.

За словами Артема Біденка, раніше Міністерство інформаційної політики обговорювало мовлення у Франції з французьким оператором кабельного зв’язку Canal+. Втім виявилось, що ті супутники, на яких мовить UATV, «не закривають» Францію.

Загалом, наразі мовлення  UATV у Франції може стати реальністю завдяки переходу каналу на нові супутники Hot Bird.

«Цього року ми перейдемо на новий супутник Hot Bird і, я думаю, ми відновимо переговори з Canal+, і українська діаспора та ті, хто цікавиться Україною, зможуть не тільки читати в інтернеті, але й зможуть включити кнопку на телевізорі і подивитися, що відбувається вживу з синхронами», - заявив Артем Біденко.

Нагадаємо, у грудні на телеканалі UАTV, який є частиною мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), розпочала роботу кримськотатарська редакція. Поки її ефір займає півгодини, але в перспективі планується збільшити до однієї години.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY