detector.media
27.12.2016 18:09
Новини «Укрінформу» почали виходити сімома мовами
Новини «Укрінформу» почали виходити сімома мовами
Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ» запустило франкомовну версію сайту. До цього новини «Укрінформу» виходили українською, російською, англійською, німецькою, іспанською та китайською мовами.

Про це йдеться на сайті інформагентства.

У середу, 28 грудня, о 15.00 відбудеться презентація франкомовної версії сайту Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ».

У презентації сьомої мовної версії  інформагентства візьмуть участь: заступник міністра інформаційної політики України Артем Біденко, Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон та генеральний директор «Укрінформу» Олександр Харченко.

«Укрінформ» зазначає, що має найбільшу мережу регіональних і закордонних корпунктів. Кореспонденти агентства працюють у кожному регіоні України та в 9 країнах світу: Бельгії, Канаді, Молдові, Німеччині, Нідерландах, Польщі, Росії, США, Франції.

Нагадаємо, журналісти інофрмаційного агентства «Укрінформ» долучилися до проекту «Слова свободи» та підписали листівки на підтримку свого коллеги, власного кореспондента інформагентства у Франції Романа Сущенка та інших політв'язнів, яких незаконно утримує Росія за гратами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY