detector.media
27.12.2016 13:40
У Хмельницькому керівник супермаркету напав на журналістку Нового каналу Наталю Кудряшову
У Хмельницькому керівник супермаркету напав на журналістку Нового каналу Наталю Кудряшову
У Хмельницькому керівник супермаркету «Колібріс» завдав тілесних ушкоджень ведучій шоу «Ревізор: Магазини» (Новий канал) Наталії Кудряшовій під час зйомок програми. Відповідне звернення до Хмельницького відділу поліції від ведучої надійшло 24 грудня о 15:20

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на старшого інспектора сектору моніторингу місцевого відділу поліції Катерину Шкуратову.

За словами журналістки, вона прийшла у супермаркет з перевіркою, однак, коли хотіла зайти у підсобне приміщення, керуючий магазином почав чинити опір, в результаті, зачиняючи двері, пошкодив їй плече. За допомогою ведуча звернулася до медиків. На виклик журналістки прибули патрульні та слідчо-оперативна група.

«Наталії Кудряшовій було завдано тілесних ушкоджень у вигляді забою м'яких тканин передпліччя, - зазначила Катерина Шкуратова. - Поліція порушила кримінальні провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: “Погроза або насильство щодо журналіста” (ч. 2 ст.  345-1) та “Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів” (ч. 1 ст. 171)».  

ІМІ пише, що керуючий магазином переконує, що не знав, що перед ним журналістка. Натомість сама пані Кудряшова це заперечує та каже, що представилася і показала журналістське посвідчення.

Для з'ясування всіх обставин хмельницька поліція звертатиметься до Нового каналу із офіційним запитом про надання відео з інцидентом, оскільки на місці події представники телеканалу відмовились показати його правоохоронцям, пояснивши, що запис є власністю каналу. Переглядатимуть також записи з відеокамер, встановлених у магазині.

Як повідомляв ІМІ, 20 жовтня у Хмельницькому під час зйомок проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» ведучу програми Ольгу Фреймут вдарив директор м’ясокомбінату «Проскурів М’ясо». Як зазначила Шкуратова, у цьому випадку кримінальне провадження відкрито також за статтею 345-1 – «Погроза або насильство щодо журналіста».

Фото – «Ревізор»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY