detector.media
26.12.2016 19:12
«1+1 медіа» закриває проект Ukraine Today
«1+1 медіа» закриває проект Ukraine Today
З 1 січня 2017 року група «1+1 медіа» остаточно закриває проект Ukraine Today. Канал стартував як проект іномовлення у 2014 році, який очолила Тетяна Пушнова. У квітні 2016 року була закрита телевізійна частина, проект залишався тільки в інтернеті.

Про закриття проекту повідомила прес-служба «1+1 медіа».

«Ми вдячні всій команді, та особисто Тетяні Пушновій, за пророблену роботу та величезний внесок, які вони зробили не тільки в канал, а й в підтримку інформаційної безпеки всієї країни.

Проект мав стати голосом країни на міжнародну спільноту. По суті, у 2014 році це була єдина можливість для нас бути почутими. Але зараз держава взяла на себе цю функцію, і ми вважаємо, що нашу місію завершено. Враховуючи економічну ситуацію в країні, підтримувати проект, який має виключно соціальний характер, а держава, в той же час, демонструє нульову зацікавленість в його існуванні, для нас неможливо»,  - сказав Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

Група заявляє, що виконає всі свої зобов’язання перед співробітниками UT у повному обсязі відповідно до діючих політик компанії та норм КЗпП.

Нагадаємо, що 1 квітня група «1+1 медіа» закрила телевізійну частину Ukraine Today та вирішила зосередитися на переформатуванні проекту для роботи лише в інтернеті.

Про подробиці цих змін «Детектору медіа» ексклюзивно розказала генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

14 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензію міжнародного англомовного каналу групи «1+1 медіа» Ukraine Today. Анулювати ліценію Нацраду попросив сам ліцензіат – ТОВ «УНІАН ТБ» (ця компанія володіла ліцензією на супутникове мовлення з логотипом Ukraine Today). Компанія пояснила, що вирішила зосередитися на розвиткові інтернет-напрямку і новітніх технологій проекту Ukraine Today.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY