detector.media
26.12.2016 17:18
СТБ знімає нове студійне шоу «Сюрприз» за британським форматом
СТБ знімає нове студійне шоу «Сюрприз» за британським форматом
Телеканал СТБ розпочав зйомки нового соціально-розважального шоу «Сюрприз», що втілюватиме в реальність мрії глядачів. Проект є адаптацією британського формату Surprise Surprise.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Учасники шоу не підозрюють, що номіновані на сюрприз. Це стає можливим завдяки їхнім близьким, колегам, друзям або людям, які хочуть сказати «спасибі» у такий несподіваний спосіб. «Сюрприз» знаходитиме своїх героїв в студії, на вулиці, в магазині, на роботі і вдома. Вручатимуть «сюрприз» не тільки ведучі шоу, але і найвідоміші українці, серед яких обов'язково будуть зірки шоу-бізнесу.

«Сюрприз» є адаптацією популярного формату Surprise Surprise, який виходив на британському каналі ITV з 1984 року. За час свого існування, а це більше 150 випусків, проект втілив в реальність великі і маленькі мрії майже 2000 осіб. Cімейне шоу було популярним у мільйонів британців.

Формат Surprise Surprise був адаптований в США, Китаї, Польщі, Нідерландах (10 сезонів шоу виходить на телеканалі SBS6), Іспанії (Atenna 3, 7 сезонів), Румунії (8 сезонів).

Над проектом працює Творче об'єднання Мирослава Домалевського («Кохана, ми вбиваємо наших дітей», «Я соромлюся свого тіла», «Врятуйте нашу сім'ю»).

«"Сюрприз" - це проект, де виконуються мрії людей, вчинки яких заслуговують того, щоб про них знала вся Україна. Ми покажемо дивовижні історії, які доводять, що людські сили безмежні. Це справжні герої: хтось безкорисливо допомагає людям, хтось врятував життя іншої людини, хтось після трагічного випадку не зламався і тепер надихає своїм прикладом оточуючих, а хтось зумів круто змінити своє життя і досягти нових висот у віці, який зазвичай присвячують онукам. Але "Сюрприз" - не про трагедії. Це легке студійне життєрадісне шоу для всієї родини», - коментує Мирослав Домалевський.

Прем'єра шоу в ефірі СТБ відбудеться в 2017 році. Ім'я ведучого буде оголошено після новорічних свят.

Нагадаємо, 22 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу СТБ через показ ним у денний час і в прайм-тайм контенту, що може завдати шкоди дітям.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY