detector.media
25.12.2016 14:42
Путін оголосив у Росії траур – російські телеканали змінюють сітку мовлення
Путін оголосив у Росії траур – російські телеканали змінюють сітку мовлення
Понеділок, 26 грудня, у Росії оголошений загальнонаціональним днем жалоби за загиблими в результаті авіакатастрофи літака Міноборони РФ Ту-154, серед яких – дев’ять співробітників російського «Первого канала», каналів НТВ і «Звезда».

Про це заявив президент РФ Володимир Путін, передає російське інформагентство «Интерфакс».

«Завтра в Росії буде оголошено загальнонаціональну день жалоби», - сказав він журналістам.

Путін також заявив, що причини катастрофи Ту-154 будуть розслідувані. «Буде проведено ретельне розслідування причин катастрофи і зроблено все, щоб надати підтримку сім'ям загиблих. Уряду доручено створити комісію, яку очолить міністр транспорту», - зазначив президент РФ.

Як повідомляє російське інформагентство «РИА Новости», центральні канали Росії змінюють сітку мовлення у зв'язку з катастрофою літака Ту-154.

«Первый канал» зняв з ефіру розважальне шоу «Точь-в-точь» і проморолики новорічних проектів. Крім того, в ефір не вийде програма «Що? Де? Коли?», сказали в прес-службі телеканалу.

У прес-службі НТВ в свою чергу повідомили, що крім розважальної програми «Кіношоу» з ефіру знімають новий фільм «Зі мною ось що відбувається», показ якого був запланований на вечірній пройм 25 грудня.

Раніше стало відомо, що російські телеканали змінюють 25 грудня ефірну сітку у зв'язку з катастрофою літака Міноборони РФ. НТВ зняв з ефіру розважальну програму «Кіношоу», канал «Россия-1» зняв програму «Сміятися дозволяється», РЕН ТВ запустив екстрені випуски новин і зняв розважальні програми та анонси.

Нагадаємо, літак Ту-154 Міноборони Росії, який прямував з району Сочі (Росія) в Латакію (Сирія), зник з екранів радарів рано вранці в неділю, 25 грудня. Пізніше стало відомо, що літак впав в Чорному морі. На борту літака знаходилися дев’ять співробітників російських телеканалів «Первый канал», «Звезда» та НТВ.

Архівне фото літака Ту-154

Фото: Reuters

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY