detector.media
23.12.2016 17:09
В Одесі мешканець багатоповерхівки залив водою камеру оператора 7-го каналу (ВІДЕО)
В Одесі мешканець багатоповерхівки залив водою камеру оператора 7-го каналу (ВІДЕО)
22 грудня в Одесі мешканець багатоповерхівки перешкоджав знімальній групі місцевого 7-го каналу знімати сюжет про опалення будинку, обливши відеокамеру оператора водою.

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на сюжет каналу.

Мешканці будинку на вулиці Академіка Вільямса, 63 звернулись за допомогою до редакції 7-го каналу, оскільки протягом опалювального сезону один з мешканців будинку заблокував доступ до теплового лічильника в підвалі та сам регулює температуру в багатоповерхівці. За словами жителів будинку, в деяких квартирах температура повітря не перевищує 16 градусів тепла.

Кореспонденти спробували з'ясувати у чоловіка його точку зору, але він, замість відповіді на питання, облив апаратуру журналістів брудною водою, якою мив свою машину, і публічно образив знімальну групу.

Журналістка телеканалу Христина Немченко звернулась до поліції та написала заяву про перешкоджання професійній діяльності. На свого сусіда написали скаргу до правоохоронців також мешканці будинку.

Нагадаємо, ЗМІ Одещини повідомляють, що рівно опівночі з 31 грудня на 1 січня кабельні мережі міста відключать 24 канали і одесити залишаться без центральних українських телеканалів. Після відключення центральних каналів 1 січня 2017 року для одеситів безкоштовними залишаться 13 каналів: місцеве телебачення і три державних.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY