detector.media
23.12.2016 13:44
«Україна» запустила зимові промо-ролики
В ефірі телеканалу «Україна» стартувала нова серія зимових промо-роликів зі слоганам «Завжди більше, ніж чекаєш», героями яких стали ведучі й улюблені актори.

Зима – казкова та чарівна пора року, томуаби створити телеглядачам особливий новорічний настрій, канал запускає нову ефірну промо-кампанію, яка складається з 7 відеороликів.

«Наші новорічні промо-ролики наповнені незвичайними і казковими подіями, дивовижними предметами, яскравими кольорами і фарбами. У чарівній країні, яку ми створили і куди відправили наших героїв, можливі будь-які чудеса, - коментує директор департаменту просування бренду і продуктів каналу Тетяна Свєтлова. - Наша головна мета - підняти настрій і подарувати українцям найтепліші емоції. Ми хочемо надихнути наших глядачів на добрі справи і подарувати їм віру в казку і диво».

За сюжетом роликів учасники опиняються у фантастичній засніженій країні, де все прекрасно: кришталево-чисті вода і повітря, вражаючі, несхожі один на одного пейзажі. Простір і час тут зображені у вигляді геометричних фігур і знаків: квадратів, кіл, прямокутників. У палаці можна милуватися крижаними неосяжними скульптурами, а гріючись біля каміну, спостерігати північне сяйво. Герої роликів пересувають крижані шахи, грають на фортепіано і гігантському саксофоні, якітакож повністю зроблені з льоду, катаються на ковзанах, розглядають об'ємні картини та навіть опиняються всередині них.

Героями зимових промо-роликів стали обличчя каналу: Олег Панюта («События недели»), Анна Панова, Олена Кот, Марина Кухар, Віталій Школьний («События»), Ольга Грицик, Максим Сікора («События дня»), Світлана Катренко, Микола Матросов, Володимир Остапчук, Сергій Зенін («Ранок з Україною»), Олексій Суханов («Говорить Україна»), Андрій Дебрін («Реальна містика»), Альона Вінницька та ОлександрСкічко(«Зірковий шлях»), Лариса Пономаренко та Олексій Зорін («Агенти справедливості»).

Концепція промо-кампанії була розроблена креативною командою телеканалу "Україна" під керівництвом арт-директора Ірини Євстіфеєвої та креативного директора Романа Шоми, директора департаменту просування бренду і продуктів каналу "Україна" Тетяни Свєтлової, виконавчого продюсера Дар'ї Голубкової та лінійного продюсера Олени Шарової.

Ідея роликів була реалізована продакшн-студією «Світлофор Фільм» під керівництвом виконавчого продюсера Ольги Бови. Режисером проекту став Олексій Москаленко. Оператор - Володимир Іванов. Реквізити і костюми були виготовлені творчою майстернею Лесі Патоки. Пост-продакшн - MentalDrive.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY