detector.media
23.12.2016 11:17
Телеканал ZIK підготував особливі свята для своїх глядачів
Напередодні Нового року в ефірі телеканалу ZIK з'являться атмосферні міжпрограмні заставки. У кадрі – топові ведучі, котрі говорять побажання глядачам, пов'язані з проектом, в якому працюють.

Зокрема Інна Москвіна, ведуча інформаційно-аналітичної підсумкової програми «Перші про головне. Деталі» на ZIKу, бажатиме пильніше придивлятися до дрібниць, які роблять наше життя неймовірним. А ведучий щоденного інформаційного випуску «Перші про головне. Вечір» Володимир Андрієвський зичить тільки хороших новин кожного вечора.

Знімальний процес святкового промо відбувався в середині грудня в студії телеканалу ZІК в столичному Жовтневому палаці.

«Ми хотіли показати наш новинний майданчик, який є не тільки випусковою платформою, а й інтерактивним вікном в життя телеглядачів. Наші ж ведучі – не просто медійні обличчя, які існують лише в кадрі, а звичайні живі люди», – розповідає про концепцію режисер проекту Роман Дерига.

У переддень Різва до глядачів з екранів телевізорів завітають із справжньою різдвяною зіркою і ZIKівці-колядники в унікальному народному вбранні – ведучий ток-шоу «Почути Україну» Юрій Кулініч та ведучі токінгів «Перші про головне. Коментарі» Лейла Мамедова, Віталій Дячук, Христина Шкудор.

«Комплекси одягу, в яких знімаються наші колядники, – автентичні костюми з українських стрічок «Гайдамаки» та «Тіні забутих предків». Цим запаскам, окрійкам, вишиванкам, свиткам, хусткам, кожухам, шапкам із Кіностудії імені Олександра Довженка – півсотня років», – акцентує стиль-мейкер телеканалу ZIK Надія Кудрявцева.

Тож не пропустіть колоритний початок 2017 року на ZIKу!

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY