detector.media
22.12.2016 16:15
Найєм не зможе претендувати на посаду глави Нацполіціі - конкурсна комісія
Найєм не зможе претендувати на посаду глави Нацполіціі - конкурсна комісія
Конкурсна комісія виключає можливість призначення депутата Верховної Ради Мустафи Найєма від фракції «Блок Петра Порошенка» на посаду голови Національної поліції.

 Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на члена комісії Євгена Захарова.

Член комісії підкреслив, що вимоги досить жорсткі і не всі кандидати, публічно заявили про участь в конкурсі. Зокрема, депутат Найєм їм не відповідає.

«Він юристом не працював, він весь час працював журналістом. Я був здивований, що він буде подавати документи (на конкурс). Це фактично напрошуватися на те, що його документи взагалі не будуть розглядатися. Йому відразу ж відмовлять. Ну навіщо так робити, я не розумію. Для піару, для скандалу?», - сказав Захаров.

Він зазначив, що комісія поки що провела одне засідання і то не в повному складі. Наступне засідання призначене на 18 січня 2017 року. Прийом документів від претендентів на посаду глави Нацполіціі буде здійснювати до 8 січня 2017 року.

Він прогнозує велику кількість учасників конкурсу на посаду глави Нацполіціі.

Захаров підкреслив, що згідно з вимогами конкурсу, в відборі можуть взяти участь претенденти, які мають повну загальну юридичну освіту (фахівці або магістри, але не бакалаври), стаж роботи в галузі права не менше 7 років після отримання диплома і 5 років управлінського стажу.

Нагадаємо, раніше народний депутат Верховної Ради Мустафа Найєм повідомляв, що візьме участь в конкурсі на вакантну посаду голови Нацполіції

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY