detector.media
21.12.2016 19:01
Тимчасово заблоковано сайт «Белорусский партизан» загиблого Павла Шеремета
Тимчасово заблоковано сайт «Белорусский партизан» загиблого Павла Шеремета
Сайт «Белорусский партизан», заснований загиблим в липні поточного року журналістом Павлом Шереметом, перестав працювати з 20 грудня. Редакція пояснює це проблемами з хостингом.

Про це йдеться у повідомленні редакції сайту у Facebook.

«Друзі, хочемо ще раз прояснити ситуацію по сайту. У нас виникли серйозні проблеми з хостингом. 19 грудня нам почали надходити повідомлення про проблеми з доступом у деяких користувачів в Мінську. 20-го числа сайт перестав працювати зовсім. Справа в тому, що наш реєстратор для верифікації домену надіслав листа на пошту власника - Павла Шеремета. Доступу до неї у нас немає. Тому сайт заблокували», - повідомляє «Белорусский партизан».

Зараз, як зазначає редакція, реєстратор змінює контактні дані, щоб сайт міг працювати.

«Ми пишемо їм кожен день, вони відповідають - чекайте, і обіцяють, що сайт розблокують найближчим часом. Поки ж ми намагаємося транслювати новини цілком в наших соціальних мережах. Сподіваємося на ваше розуміння і підтримку. Зараз це для нас дуже важливо», - пише редакція.

Нагадаємо, 20 липня внаслідок вибуху автомобіля в Києві загинув  український журналіст Павло Шеремет. Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Павло Шеремет загинув у результаті спрацювання вибухового пристрою, журналіста вбили. Вбивство було кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб». 

4 серпня Генпрокуратура повідомила, що слідство наразі розглядає чотири основні версії злочину: неприязні особисті стосунки загиблого; професійна журналістська діяльність Павла Шеремета; можлива дестабілізація обстановки в Києві та Україні у зв’язку із загибеллю відомого журналіста; помилка об’єкту злочину – ціллю зловмисників могла бути засновниця «Української правди» Олена Притула, яка теж користувалася автівкою, в яку була закладена вибухівка. За словами представника ГПУ, всі версії є робочими, слідство поки не визначило основну.

Протягом останніх місяців поліція і силові керівники не розголошують жодної інформації, заявляючи, що це може нашкодити слідству.

20 грудня у Міністерстві внутрішніх справ України (МВС) заявили, що Національна поліція отримала весь комплекс допомоги від міжнародних партнерів у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY