detector.media
21.12.2016 16:44
Doors Consulting і надалі вимірюватиме зовнішню рекламу в Україні
Doors Consulting і надалі вимірюватиме зовнішню рекламу в Україні
За результатами конкурсу відкритих пропозицій на вибір офіційного дослідника аудиторії зовнішньої реклами в Україні, який проводили компанії-засновники Індустріального комітету зовнішньої реклами (ІКЗР), перемогла компанія Doors Consulting

Про це повідомляє прес-служба ІКЗР.

Як зазначено в релізі, пропозиції з моніторингу та вимірювань представили дослідницькі та технологічні компанії: GfK Ukraine, «TNS в Україні», ADV.vg, Spy Outdoor, Doors Consulting і «Український Медіа Монітор».

Конкурс проходив у два етапи. До другого туру вийшли проектні рішення трьох компаній: GfK Ukraine, Spy Outdoor і Doors Consulting. За результатами голосування компаній-учасників Індустріального комітету зовнішньої реклами, переможцем названо Doors Consulting.

Основними критеріями відбору стали: досвід дослідницьких робіт, методологія збору і обробки даних, рівень якості та швидкість обробки даних моніторингу, вартість послуг. Конкурсна комісія враховувала і такі фактори, як географічне охоплення послуг, допустима похибка даних, характеристики соціально-демографічного блоку досліджень.

 «У цьому році ІКЗР ретельно вивчив технологічні рішення і моделі досліджень, які можна застосувати в Україні. Ми залучили до конкурсу максимально можливу кількість дослідницьких і технологічних компаній з України та з-за кордону. Компанії-засновники Комітету обрали одного з діючих галузевих дослідників - Doors Consulting. Рішення обумовлено тим, що існуючі дослідження зовнішньої реклами в Україні відповідають міжнародним стандартам, вони достовірні і актуальні. А процес їх організації - прозорий », – повідомила Лариса Булатова, глава ІКЗР.

 «Ми раді, що і надалі співпрацюватимемо з ринком зовнішньої реклами. Віримо, що пропоноване рішення максимально відповідає потребам галузі. Ми готові і далі рости, і розвиватися разом з нашими партнерами», – зазначив представник дослідницької компанії Doors Consulting, Андрій Луцків.

Нагадаємо, одним із стратегічних напрямків діяльності ІКЗР в 2016-2017 роках є розвиток збалансованої системи моніторингу і досліджень аудиторії зовнішньої реклами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY