detector.media
21.12.2016 15:33
«Воля» запустила новий канал у форматі високої чіткості ─ FOX Life HD
«Воля» запустила новий канал у форматі високої чіткості ─ FOX Life HD
Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ розширює контент в HD-формат. Якісним доповненням став новий всесвітньо відомий канал FOX Life HD

─ HD -контент користується високим попитом у наших глядачів. Як провайдер №1 в HD - c егменте ми завжди пропонуємо найкращі телепродукти нашим абонентам. Тепер в наших пакетах можна дивитися канал FOX Life HD з реаліті-шоу і серіалами від найбільших світових студій в форматі високої чіткості, ─ каже директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

─ FOX Life HD ─ це сучасний канал для всієї родини. Топові прем'єри каналу глядачі дивляться практично одночасно з усім світом. Нещодавно на FOX Life HD стартувала прем'єра американського серіалу «Це ми». У центрі сюжету комедійної драми, народжені в один день. Їх життєві історії переплітаються цікавим чином, ─ каже генеральний менеджер в Cеверо-Східній Європі компанії Fox Networks Group Родіон Принцевський.

FOX Life HD - яскравий, динамічний і різноманітний канал пропонує своїм глядачам високоякісні реаліті-шоу і вражаюче розмаїття кращих драматичних серіалів, серед яких найуспішніші проекти європейського та американського виробництва. При цьому глядачі отримують можливість дивитися всі кращі прем'єри максимально близько до дати виходу в США. FOX Life HD створений для жінок, але також ідеальний і для спільного перегляду. Канал стане віддушиною в щоденній рутині і допоможе глядачам відчути себе ближче до зірок і персонажам улюблених серіалів.

Серіал «Це ми»

18 мільйонів нині живучих в світі людей одночасно відзначають власний день народження. Але однакова святкова дата - не єдине обставина, що об'єднує їх при всій несхожості. Хтось тільки що народився, але так і не побачив свою померла мати, залишаючись з переживають трагедію батьком. Хтось в день народження вирішив знайти свого батька, який кинув його багато років тому. А хтось всерйоз комплексує від ожиріння і переїдання - і більшої проблеми в світі для нього не існує. Але, найчастіше, шляхи абсолютно незнайомих людей переплітаються самим дивним чином.

Одну з головних ролей виконала Менді Мур, популярна голлівудська актриса, яка зіграла в «Американській мрії», «Анатомії пристрасті», «Як я зустрів вашу маму». Ще одну провідну роль в серіалі «Це ми» отримав красень Джастін Скотт Хартлі, який запам'ятався глядачам за серіалами «Таємниці Смолвіля» і «Молоді та зухвалі».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY