detector.media
19.12.2016 14:00
Тижневик «Бізнес» змінює логотип і дизайн та обіцяє запуск нового сайту
Тижневик «Бізнес» змінює логотип і дизайн та обіцяє запуск нового сайту
Журнал «Бізнес», перший номер якого вийшов у грудні 1992 року, запустив рестайлінг проекту. З нового року видання планує запуск нового інтернет-порталу, який буде прив’язаний до друкованої версії

Про це повідомляє прес-служба «Бізнесу».

Як зазначено в релізі, 19 грудня редакторська команда представила оновлений номер, в якому змінено логотип та дизайн видання. Змінився також і контент журналу – додалися нові рубрики, глибокі теми номера і спеціальні випуски з акцентом на окремі галузі економіки.

Логотип виконаний в новій стилістиці з акцентом на крапці. Новий слоган проекту – «Точка зору бізнесу. Нам є, що сказати».

«"Бізнес", без перебільшення, є найстарішим діловим виданням України і фактично єдиним на ринку щотижневої ділової друкованої преси. За 24-річну історію вийшли 1246 номерів, вісім разів змінився головний редактор, два рази формат і лише перший раз настільки радикально трансформується логотип видання. Ми слідуємо за країною, яка визначила для себе нові вектори еволюції. Ми ризикнули відмовитися від власної консервативності в стилі, поступившись місцем легким конструкціям і простій подачі. Ми стаємо легше, але не простіше. Адже з кожним роком в світі народжуються купи непотрібної інформації, які розповсюджуються в геометричній прогресії і формують наше сприйняття. Медіа все більше беруть на себе функцію фільтру. Замість інформаційного фаст-фуду ми будемо створювати haute cuisine в ЗМІ», –  зазначив головний редактор «Бізнесу» В’ячеслав Мироненко.

У січні 2017 року, як повідомляється виданням, буде запуск нового інтернет-порталу проекту з прив’язкою до друкованої версії журналу і в новій стилістиці тижневика.

«Таким чином, "Бізнес" стане першим діловим проектом, який паралельно буде розвивати аналітичний сайт журналу і онлайн-платформу business.ua», – йдеться в релізі.

Крім цього, в березні «Бізнес» планує випуск першого номера англомовного проекту – Інвестиційного гіда «100 найбільш багатообіцяючих компаній України з експортним потенціалом», що буде представлений на Всесвітньому інвестиційному форумі Annual Investment Meeting 2-4 квітня 2017 р. в Дубаї (ОАЕ).

«Чотирирічний цикл безперервної підготовки бізнес-збірної України дозволить відшукати найцікавіші проектні рішення, допомогти їм швидше пройти шлях до отримання міжнародних інвестицій і гідно представити країну на Expo-2020. Такі відкриті активні дії “білого” українського бізнесу протягом чотирьох років реалізації даної Програми в рамках проекту “Білі починають і виграють” позитивно вплинуть на поліпшення репутації і посприяють зростанню довіри як до українського бізнесу, так і до України в світовому співтоваристві», — сказав генеральний директор видавництва «Бліц-Інформ» Володимир Чеповий.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY