detector.media
16.12.2016 09:46
Колишній продюсер «112 Україна» Зубрицький оприлюднив своє інтерв’ю з екс-депутатом Онищенком
Колишній продюсер «112 Україна» Зубрицький оприлюднив своє інтерв’ю з екс-депутатом Онищенком
16 грудня в мережі з’явилося інтерв’ю, записане колишнім креативним продюсером каналу «112 Україна» Віктором Зубрицьким з колишнім народним депутатом Верховної Ради України Олександром Онищенком, який втік з України.

Про це він написав у своїй сторінці на Facebook.

Це відео хронометражем близько 30 хвилин. За словами пана Зубрицького, воно було записане 23 листопада 2016 року в м. Мінськ у Білорусі.

«Отже, після прекрасної рекламної компанії за всіма канонами жанру, радий представити Вам без купюр і "нарізок" відеоінтерв'ю Олександра Онищенка. 23 листопада 2016 року. Білорусія. Місто Мінськ. Вечоріло ...Записано з трьох відеокамер – не став нічого змінювати, як і обіцяв. Дякую за рекламу "Обозревателю", особисто Олегу Медведєву і багатьом іншим, які намагалися допомогти і добре зі мною разом пожартувати», - напис колишній менеджер «112 Україна».

Нагадаємо, вчора, 15 грудня, видання «Обозреватель» опублікувало матеріал з фрагментом відео з екс-депутатом Олександром Онищенком під заголовком «"Коли я махну рукою ... "Як" політемігрант "Онищенко проходить інструктаж ФСБ». У матеріалі розповідається, що колишній депутат проходить «інструктаж з двома невідомими», один з яких говорить з яскраво вираженим українським акцентом. У матеріалі також стверджується, що побіжного депутата нібито готують озвучувати «кремлівські» тези.

Пан Зубрицький підтвердив «ДМ» факт зустрічі з паном Онищенком, і розповів подробиці цього інтерв'ю.

Раніше джерело «ДМ» повідомило, що журналісти «1+1» та «Інтера» також зустрічалися з депутатом, який втік з України. Прес-служби мовників не змогли однозначно відповісти на запит «ДМ» про те, чи проходили такі зустрічі і коли матеріали будуть в ефірі, якщо інтерв'ю відбулися. 

Стріншот - obozrevatel.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY