detector.media
14.12.2016 18:28
Forbes назвав найвпливовішою людиною світу Путіна: у Сирії і на виборах у США він домагається, чого хоче
Forbes назвав найвпливовішою людиною світу Путіна: у Сирії і на виборах у США  він домагається, чого хоче
Президент Росії Володимир Путін вчетверте очолив рейтинг найвпливовіших людей світу в 2016 році за версією американського журналу Forbes.

Про це йдеться у повідомленні видання, передає «Українська правда».

«Уже четвертий рік поспіль список Forbes найвпливовіших у світі людей очолив президент Росії Володимир Путін… у себе на Батьківщині, і в Сирії, і на президентських виборах в США російський лідер продовжує домагатися всього, що він хоче», - пише Forbes.

На другому місці опинився обраний президент Дональд Трамп, Третьою у рейтингу  найвпливовіших людей в світі стала канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Четверте місце дісталося голові КНР Сі Цзіньпіну, п'яте - Папі Римському Франциску. На шостому місці рейтингу керівник ФРС США Джанет Йеллен. Сьоме місце віддано мільярдерові Біллу Гейтсу.

Нагадаємо, у грудні журнал Forbes склав рейтинг 10 найбагатших відеоблогерів 2016 року. Другий рік поспіль рейтинг очолив шведський геймер PewDiePie (справжнє ім'я - Фелікс Шелберг). На його канал підписані майже 50 мільйонів осіб. З червня 2015 по червень 2016 року він заробив на своїх роликах на YouTube 15 мільйонів доларів.  Минулого року його блог приніс дохід у 12 мільйонів доларів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY