detector.media
14.12.2016 16:33
Тоня Ноябрьова зніматиме свою першу комедію
Тоня Ноябрьова зніматиме свою першу комедію
Картину режисер і автор сценарію характеризує як трагікомедію, адже це історія про маленьку людину, про те, з якими складнощами доводиться стикатися, як долати, про те як часом це смішно виглядає.

Тоня Ноябрьова: Мій фільм - це спроба розібратися у процесах, що відбуваються у душах сучасних людей: звичайних перехожих, звичайних сусідів, випадкових незнайомців - дивакуватих, незграбних, смішних , незрозумілих, тривіальних, байдужих, приголомшливих ... Справжніх «героїв нашого часу».

За словами Ноябрьової, не новина, що нині майже ніхто не знімає про наше сьогодення, таке собі українське життя-буття. На екрані – телевізійні комедії з надуманими проблемами, що не мають жодного відношення до реального життя; або ж зовсім чорнушні картини, які радше схожі на кримінальну хроніку. Ніхто не говорить про проблеми сучасної молоді, про пересічну «маленьку людину» зрозумілою кінематографічною мовою, з любов’ю та гумором.

Це картина, що досліджує типові проблеми «маленької людини», занурюючи глядача в дотепні, впізнавані кожному, ситуації.

Iсторія створення фільму почалася з роботи Тоні Ноябрьової над короткометражним фільмом “День незалежності”, який в 2012 році зібрав цілий список нагород, в тому числі переміг на ОМКФ, кінофестивалі “Молодість”.

За декілька років по тому режисер зрозуміла, що їй є що додати і вона готова повернутися до цієї історії в повному метрі.

Продюсерами проекту стали Анна Паленчук (компанія 435FILMS) та Микола Конопелько (CRB Group).

Зйомки заплановані на весну 2017 року.

Фото: Facebook Тоні Ноябрьової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY