detector.media
13.12.2016 14:09
На кордоні за наданням статусу біженця звернувся блогер із Росії
На кордоні за наданням статусу біженця звернувся блогер із Росії
Сьогодні, 13 грудня, у пункті пропуску «Нові Яриловичі» (Чернігівська область) 46-річний громадянин Росії, який назвав себе блогером, звернувся до співробітників Державної прикордонної служби України із заявою про бажання отримати статус біженця в Україні.

Про це повідомляє сайт Держприкордонслужби.

Від час прикордонного контролю прикордонники Чернігівського загону встановили, що у громадянина Росії, який прямував на вхід в Україну, був відсутній паспорт для закордонних поїздок, що унеможливлювало його пропуск через державний кордон України.  

Натомість 46-річний  чоловік звернувся до прикордонного наряду із заявою про бажання отримати статус біженця в Україні. У ході бесіди він заявив, що є блогером, а за свою активну громадянську діяльність та релігійні уподобання піддавався в Росії переслідуванню. 

Після оформлення відповідних документів для прийняття правового рішення громадянина направлено до Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області.

Нагадаємо, 5 листопада прикордонники відділу «Рені» Ізмаїльського загону (Одеська область) затримали двох неповнолітніх порушників державного кордону. Юнаки намагалися відзняти відео для власної рубрики на YouТube «Особливо екстремальні випадки».

Фото: Держприкордонслужба

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY