detector.media
13.12.2016 13:07
Прокуратура оскаржить виправдальний вирок у справі побиття журналіста «Вечірні Черкаси»
Прокуратура оскаржить виправдальний вирок у справі побиття журналіста «Вечірні Черкаси»
Прокуратура Черкаської області буде оскаржуватти вирок Соснівського районного суду м.Черкаси, яким 12 грудня було виправдано одного з колишніх керівників батальйону патрульної служби обласної міліції за службову недбалість під час проведення акцій протесту у Черкасах 20 лютого 2014 року, внаслідок чого міліціонери побили журналіста «Вечірні Черкаси» Ігоря Єфімова.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

У відомстві зазначили, що не згодні з рішенням Соснівського районного суду м.Черкаси, який виправдав колишнього правоохоронця Паливоду, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

«У зв’язку з тим, що прокуратура не згодна з вказаним рішенням,  виправдувальний вирок у справі про злочин, вчинений під час подій Революції Гідності, прокурором буде оскаржено в апеляційному порядку», - зазначено на сайті прокуратури.

Нагадаємо, 20 лютого 2014 року у Черкасах під час штурму «Беркутом» черкащан на блок-пості біля дамби фотографу газети «Вечірні Черкаси» Ігорю Єфімову беркутівці побили та розбили голову. Журналіст був у жилеті «Преса», із бейджем і фотокамерою. Того дня на дамбі він виконував редакційне завдання, а силовики перешкоджали йому у цьому.

5 лютого 2015 року прокуратура Черкаської області направила до суду обвинувальний акт стосовно одного із керівників батальйону патрульної служби за службову недбалість під час проведення акцій протесту у Черкасах 20 лютого 2014 року, внаслідок чого міліціонери побили журналіста Ігоря Єфімова.

12 грудня Соснівський суд Черкас ухвалив виправдальний вирок у справі побиття журналіста газети «Вечірні Черкаси» Ігоря Єфімова під час Революції Гідності у 2014 році.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY