detector.media
13.12.2016 11:29
Президент вніс зміни у складі Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова
Президент вніс зміни у складі Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова
12 грудня 2016 року Петро Порошенко підписав указ «Про зміни у складі Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова».

Відповідний указ Президента України №552/2016 оприлюднено на сайті глави держави.

Зокрема, в указі йдеться про те, що необхідно внести до Указу Президента України від 23 лютого 2016 року № 61 «Про Раду з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова» такі зміни: призначити співголовою Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова Валерія Кондратюка - заступника глави Адміністрації Президента України, припинивши повноваження співголови Ради Андрія Таранова;  увести до персонального складу Ради Олександра Ковтуна - заступника начальника управління - начальника відділу Головного слідчого управління Національної поліції України. Натомість припиняється членство у складі Ради Андрія Таранова та Максима Цуцкірідзе.

Указ набрав чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, заступник глави Адміністрації Президента Андрій Таранов розбився 18 вересня на водному мотоциклі в Києві на Дніпрі. Андрій Таранов був співголовою Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова, створеної 23 лютого 2016 року указом Президента України. Другим співголовою Ради є прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY