detector.media
13.12.2016 11:27
Канал «Україна» запускає документальний детектив «Історія одного злочину»
Канал «Україна» запускає документальний детектив «Історія одного злочину»
У 2017 році канал «Україна» порадує глядачів новим проектом власного виробництва - вже в лютому на екрани вийде гостросюжетний документальний детектив «Історія одного злочину».

«Історія одного злочину» - реконструкція реальних розслідувань найрезонансніших та найзаплутаніших справ, розкритих за роки незалежної України. В об'єктиві проекту - період з 1991 року і до сьогодні. Кожна серія документального детективу - це окрема історія, що розповідає про розслідування конкретного злочину.

У новому детективі глядачі зможуть дізнатися подробиці розслідувань, у тому числі за допомогою архівних кадрів оперативних зйомок. Історії злочинів допоможуть розповісти експерти проекту - досвідчені борці зі злочинністю, які брали безпосередню участь у розслідуваннях.

«Хороший детектив - це не тільки загадка і складний шлях до її розгадки, - зазначає продюсер документального детективу Олена Канішевська. - "Історія одного злочину" - це, начасперед, історія людини - злочинця, слідчого, жертви або свідка. Реальні історії, в яких з етичних міркувань замінені імена дійових осіб, стали потужним матеріалом для створення яскравого детективу. Кожна серія змушує не тільки захоплено спостерігати за поворотами сюжету, але й співпереживати героям, думати над мотивами їх поведінки, знаходити причини скоєння злочинів».

Прем'єру нового документального детективу можна буде побачити на каналі «Україна» вже в лютому наступного року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY