detector.media
13.12.2016 10:46
Богдан Буткевич звільнився з  «Українського тижня»
Богдан Буткевич звільнився з  «Українського тижня»
Про це журналіст повідомив на своїй фейсбук-сторінці

Журналіст і телеведучий Богдан Буткевич, один із постійних авторів «Українського тижня», звільняється з роботи – причому, як стає ясно з посту, не за власним бажанням:

«Що ж, мушу повідомити дуже сумну для мене особисто новину - припиняю з 1 січня свою 9-річну роботу в Тиждень
Так, ціла епоха в житті. Так, дуже не хочеться. Так, працював майже з першого в історії номеру журналу і зростав разом з ним. Але...
Про причини скажу тільки одне - скажімо так, за згодою сторін, але не з моєї ініціативи. В деталі вдаватися не буду, але ті, хто працював у цьому виданні, думаю, зрозуміють, про що й кого я.
І досить про погане. Тепер хочу подякувати купі людей.
Розпочну з Андрій Лаврик - мого вчителя в журналістиці, який був 4 роки моїм безпосереднім керівником.
Далі - Natalia Petrynska, мій улюблений редактор і просто бомбезна людина))
Головреди, з якими довелося попрацювати - Roman Kul'chuns'kyjSerhiy LytvynenkoAlla Lazareva та, звичайно, Krapyvenko Dmytro.
Кожному з вас дякую, кожний мене багато чому навчив і чимало разів прикривав мою ліниву дупу)) 
Особливо хочу подякувати пану Дмитру, з яким довелося працювати в суворі дні війни. І який показав, що таке справді українська позиція. Й особистим прикладом - також. 
Й пані Лазаревій за розширення мого кругозору, й пану Сергію - за справжнє вміння бути чуйним керівником, й пану Роману - за те, що не вигнав після перших бездарних опусів))
Як не подякувати прекрасній Anna Korbut, у якої, здається, кілька сердець, стільки вона всього встигає зробити. А чарівній Оля Моргунюк, а моєму бро, майбутній суперзірці журналістики Stas Kozljuk, а фото-метрам Andrey Lomakin та Alexander Chekmenev (пам'ятаю всі наші пригоди та поїздки)), а діар-френду Денис Казанский / Denis Kazansky, який за 2,5 роки став незамінним, а економічним гуру Vitaliy Melnychukта Любомиру Шавалюку, а чудовому випусковому Андрій Світлий, а талановитим Аня Чабарай та Андрій Голуб (Andrew Golub), а веселій Oksana Hmelyovska, а запальному Roman Kabachiy та мудрому Dmytro Hubenko, щирому українцю Romko Malko, найкращому більду в світі Віталію Столизі, гострослову Olexander Mykhelson, імпозантному Milan Lelich, серйозній Zhanna Bezpiatchuk, справжньому герою з великої літери Lera Burlakova тощо.
Братуха Andriy Yermolenko - ти тепер останній з першого призову залишився на господарстві))
Й, звичайно, гігантський респект людині, яка й досі є для мене символом слів "справжній інтелектуал" та "справжній журналіст" - Yuri Makarov. А його питання: "Чим ми будемо дивувати читача?" й досі є моїм головним професійним кредо.
Щось закінчується, щось починається. Але "Тиждень" житиме завжди в моєму серці. Як перше кохання.
Дякую всім, хто читав, критикував, хвалив. 
Побачимося на інших сторінках та екранах, звичайно».

Нагадаємо, що виступ Буткевича на «Громадському ТБ» у 2014 році був перемонтований російським пропагандистами, та став одним із найпоширеніших фейків 2014 року. З грудня 2016 року Буткевич разом з Сергієм Чернишовим веде на "Еспресо ТV" сатиричне політ-шоу "Ч/Б". 

Фото: фейсбук-сторінка Богдана Буткевича

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY