detector.media
12.12.2016 19:18
Трамп не вірить у кібер-втручання Росії у президентські вибори в США і не знає, чому саме
Трамп не вірить у кібер-втручання Росії у президентські вибори в США і не знає, чому саме
Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що не вірить, що Росія допомагала йому виграти вибори. Про це він заявив в інтерв’ю каналу Fox News, регуючи на доручення президента Барака Обами розвідувальним органам США провести повну перевірку всіх матеріалів, пов’язаних з хакерською діяльністю, спрямованою на підрив президентських виборів-2016.

Про це передає «Радіо Свобода».

«Я вважаю, що це смішно. Я вважаю, що це просто ще одне виправдання. Я не вірю в нього. Я не знаю, чому. І я думаю, що це просто… вони говорять про різні речі, кожного тижня – нове виправдання. Ми мали широкомасштабну визначальну перемогу в електоральному коледжі», - заявив Дональд Трамп.

Раніше видання The Washington Post повідомило, що Центральне розвідувальне управління США дійшло висновків, що хакерські атаки з боку Росії на офіційні інституції в Сполучених Штатах під час президентської кампанії були спрямовані безпосередньо на підтримку кандидата Дональда Трампа, а не на дискредитацію самого процесу демократичних голосувань.

Нагадаємо, сенатор-республіканець Джон Маккейн закликав сформувати спеціальний комітет аби розслідувати втручання Росії у президентські вибори.

«Я хотів би, в ідеалі, створити спеціальний комітет»,цитує заяву сенатора The Politico.  

«Зрозуміло, що мало місце російське втручання, - сказав Маккейн. - Тепер предметом для розслідування має бути те, чи їх втручання було настільки потужним, що сприяло перемозі на виборах певного кандидата».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY