detector.media
12.12.2016 16:16
У новорічну ніч ICTV покаже святковий концерт «Дизель Шоу»
У новорічну ніч ICTV покаже святковий концерт «Дизель Шоу»
В ефірі стартувала тематична промокампанія концерту

Зустрічати Новий рік потрібно тільки з найкращим настроєм та в чудовому гуморі. У ніч на 1 січня українські телеглядачі отримають найкращу можливість для цього – телеканал ICTV запрошує зустріти 2017-ий рік без політики та в компанії найсмішніших гумористів року і яскравих українських зірок. У новорічну ніч дивіться грандіозний святковий концерт «Дизель Шоу»!

Тематичні жарти про новорічне застілля та різдвяні традиції, веселі стендапи,  мініатюри та пісні у виконанні акторів «Дизель Студіо» подарують вам море сміху і найприємніші емоції, з якими варто вирушати в наступний рік. Святковий настрій забезпечуватимуть улюбленці глядачів – «дизелі», а компанію їм складуть популярні українські артисти. У незвичних амплуа на сцені з’являться і ведучі телеканалу ICTV – Оксана Гутцайт («Факти»), Костянтин Стогній («Надзвичайні новини»), Антон Равицький, Юлія Зорій та Павло Казарін («Ранок у Великому місті»).

Зйомки новорічного концерту «Дизель Шоу» пройдуть 16 грудня в Міжнародному центрі культури і мистецтв у Києві.

А з 12 грудня в ефірі каналу ICTV стартує святкова промокампанія з усіма акторами «Дизель Студіо». У тематичних роликах дизелі перевтілюються в казкові та веселі образи: Єгор Крутоголов у яскраву квітку, Євгеній Гашенко – білого зайчика, Олександр Бережок – велетенського сніговика, Олег Іваниця – у завзятого Діда Мороза, Євгеній Сморигін – колоритного Буратіно, Вікторія Булітко – синьокосу Мальвіну, Марина Поплавська – у симпатичного бедрика, а Яна Глущенко – несамовитого Капелюшника.

Нагадаємо, за результатами голосування журі престижної галузевої премії «Телетріумф-2016», найкращим гумористичним проектом став «Дизель Шоу»! Цього року коміки провели безліч успішних концертів, а їх програма «Дизель Шоу» стала безумовним лідером гумористичного сегменту телеканалу ICTV.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY