detector.media
11.12.2016 14:02
На концерті в Мінську «Океан Ельзи» присвятив пісню загиблому журналісту Павлу Шеремету (ВІДЕО)
На концерті в Мінську «Океан Ельзи» присвятив пісню загиблому журналісту Павлу Шеремету (ВІДЕО)
Під час концерту гурту «Океан Ельзи» в Мінську лідер гурту Святослав Вакарчук присвятив пісню журналісту Павлу Шеремету, який загинув цього року в Києві.

Про це повідомляє білоруська служба «Радіо Свобода».

Перед виконанням пісні Святослав Вакарчук сказав українською слова подяки матері Павла Шеремета.

«У мене багато близьких знайомих з Білорусі. І всі вони, так сталося, дуже хороші, класні люди, з якими ми маємо можливість спілкуватися, проводити час. У мене був один такий близький знайомий, можна сказати – брат по духу, з яким ми спілкувались не так часто, але який багато чого приніс у моє життя. Це справжній син білоруського народу, це людина, яку я страшно любили і поважали в Україні, це ваш земляк Паша Шеремет, якому я хочу присвятити цю пісню. І знаєте, вся Україна гордиться ним. Людмило Станіславівно, ми з вами і дякуємо за такого сина!», - сказав співак.

Зал зустрів його слова схвальними вигуками.

«Вакарчук ридає, виконуючи "Мить", присвятивши її Павлу Шеремету. Після пісні зала Мінськ-Арени встає. Хвилина мовчання, хвилина пам'яті. Зала плаче», - написала в своєму профілі на Facebook поетеса Валерія Кустава.

Нагадаємо, у рамках восьмої щорічної асамблеї Форуму громадянського суспільства Східного партнерства в Брюсселі 28 листопада відбулося вручення премії імені Павла Шеремета кримському журналісту Миколі Семені, проти якого російська ФСБ відкрила карну справу через його публікації.

На фото - Павло Шеремет

Фото: «Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY