detector.media
09.12.2016 19:48
«ВВС Україна» визначила Книгу року-2016
«ВВС Україна» визначила Книгу року-2016
«ВВС Україна» оголосила переможців премії Книга року ВВС-2016, представленої в партнерстві з Культурною програмою Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Про це повідомляє «Дзеркало тижня».

Книгою року-2016 став роман «Забуття» Тані Малярчук, а переможцем у номінації Дитяча книга року ВВС-2016 обрано книгу Галини Ткачук «Тринадцять історій у темряві».

Кожен із двох переможців отримає винагороду 1000 британських фунтів у гривневому еквіваленті.

Говорячи про книгу-переможця в номінації Книга року ВВС-2016, голова Європейського департаменту Всесвітньої служби ВВС Артем Лісс зазначив: «Цьогорічний переможець Книги року піднімає дуже важливі проблеми - про пам'ять, про те, як минуле пов'язане з сьогоденням, а також про самоідентифікацію суспільства і людей в ньому. Протягом останніх дванадцяти років Книга року BBC знайомить українського читача з найкращими творами сучасної української літератури. Роман Тані Малярчук посів гідне місце серед блискучих лауреатів нашого конкурсу».

Премії «Читач року-2016» отримали Ганна Кобилякова за рецензію на книгу Катерини Бабкіної «Шапочка і Кит» та Олена Романенко за рецензію на книгу Мирослава Лаюка «Баборня».

Нагадаємо, письменниця, юристка та ведуча Лариса Денисенко виступила упорядницею  книги протидії домашньому насильству  «ПРОти НАСильства», видану за підтримки «Громадського радіо» в рамках проекту «Доступна якісна правова допомога в Україні», який фінансується урядом Канади. Однією із складових цього проекту є радіоцикл, який був запущений на «Громадському радіо» минулого року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY