detector.media
09.12.2016 15:03
Inter Media Group назвав премію «Телетріумф» недоречною
Inter Media Group назвав премію «Телетріумф» недоречною
Inter Media Group вважає, що «в умовах обмежень і заборон, які гальмують розвиток українського телебачення, падіння рекламного ринку, ситуації політичної і економічної нестабільності» в країні проведення національної телевізійної премії «Телетріумф-2016» є «несвоєчасним і недоречним».

Про це повідомляє прес-служба Inter Media Group.

В релізі зазначено, що цього року телеканал «Інтер» та інші канали Inter Media Group не висували проекти власного виробництва для участі в премії через «політичну та економічну нестабільність в Україні».

«З аналогічних причин телеканали Inter Media Group не висували розважальні проекти для участі в телевізійної премії «Телетріумф» і в минулому, 2015 році», – зазначено в релізі.

У Inter Media Group вважають, що «кращий і самодостатній показник якості телепродукту і його необхідності – це вибір глядачів, рейтинги телеперегляду».

Зазначимо, що на цьогорічній премії «Телетріумф», церемонія якої відбулася вчора, 8 грудня, проект «Орел і Решка», який виходить на телеканалі «Інтер», здобув премію у трьох номінаціях: «Інформаційно-розважальна програма», «Режисер/постановник (режисерська група) телевізійної програми» та «Оператор/постановник телевізійної програми».

Номінанти були заявлені на премію не від Inter Media Group, а від виробника – «Тінспіріт студіо».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY