detector.media
09.12.2016 13:00
Прокуратура та кіберполіція заблокували роботу онлайн-кінотеатра Baltazar.org.ua
Прокуратура та кіберполіція заблокували роботу онлайн-кінотеатра Baltazar.org.ua
Київською місцевою прокуратурою №3 спільно з працівниками Департаменту кіберполіції Національної поліції України припинено діяльність піратського веб-сайту Baltazar.org.ua, власники якого упродовж тривалого часу порушували авторські права відомих у світі компаній – членів Motion Picture Association

Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Сервер вилучено правоохоронцями у ході обшуку у приміщенні на території Деснянського району Києва. На ньому, як зазначає прокуратура, зберігався незаконний контент та інші докази злочинної діяльності.

«На даний час роботу незаконного сайту заблоковано. На вилучене обладнання за клопотанням місцевої прокуратури Деснянським районним судом накладено арешт», – повідомила прес-служба.

Досудове розслідування за ст. 176 КК України (порушення авторських прав) триває.

Нагадаємо, 15 листопада Департамент кіберполіції Національної поліції України припинив роботу одного з найбільших піратських онлайн-кінотеатрів Fs.to.

Наступного дня про припинення роботи заявив онлайн-кінотеатр Ex.ua. Адміністрація платформи, що працює в тому числі як файлообмінник, попросила користувачів видалити інформацію та особисті файли з сайту до 30 листопада.

Причиною припинення роботи ресурсу, за інформацією в офіційному повідомленні, став новий закон «Про державну підтримку кінематографії в Україні», зокрема його частина, що стосується боротьби з піратством.

Утім, 17 листопада Президент України ветував закон і повернув його до парламенту зі своїми пропозиціями щодо його покращення. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY