detector.media
09.12.2016 10:29
Михайло Ткач отримав премію «Телетріумф» у номінації «Репортер»
Михайло Ткач отримав премію «Телетріумф» у номінації «Репортер»
Журналіст телепрограми журналістських розслідувань «Схеми: корупція в деталях» (проект «Радіо Свобода» та «UA: Перший») отримав національну телевізійну премію «Телетріумф-2016» у номінації «Репортер»

Це стало відомо вчора, 8 грудня, під час урочистої церемонії в концерт-холі Freedom Event Hall.

Михайло Ткач був представлений у номінації «Репортер» і подавав на конкурс розслідування «Коломойський повертається».

Зазначимо, серед номінантів також були журналіст «ТСН Тиждень» на «1+1» Сергій Гальченко та журналістка програми «Вікна-новини» на СТБ Олена Лунькова.

Перемога Михайла Ткача - це єдиний приз для проектів і співробітників некомерційних телеканалів. Решта нагород «Телетріумфу» дісталися представниками комерційних медіа.

Нагадаємо, минулого року премію «Телетріумф» у номінації «Репортер» отримав журналіст Роман Бочкала, який на той час працював у програмі «Подробности недели» («Національні інформаційні системи», «Інтер»).

Цього року організатором церемонії нагородження галузевою премією став StarLight Entertainment, підрозділ групи StarLightMedia. При цьому ведучими були обрані художній керівник Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський та телеведуча Марія Єфросиніна. Але церемонія не мала ані телевізійної трансляції, ані телевізійної версії.

У 2016 році на здобуття премії було подано 307 робіт. 167 з них – у національних та регіональних номінаціях – пройшли до фіналу.

На фото – Михайло Ткач

Фото: «Радіо.Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY