detector.media
08.12.2016 19:03
Окупаційна влада Криму переслідує громадян за альтеративний погляд на події – фахівець ООН з прав людини
Окупаційна влада Криму переслідує громадян за альтеративний погляд на події – фахівець ООН з прав людини
Фахівець ООН з прав людини Марк Боянік заявив, що окупаційна влада Криму жорстко реагує на будь-яку критику, і у громадян є ризик потрапити в розшук після прояву своїх альтернативних поглядів.

Про це він сказав 8 грудня в інтерв'ю «Радіо Свобода», передає видання «Крим.Реалії».

«Це місце (Крим. – Ред.), де, на жаль, сьогодні неможливо мати альтернативний погляд. Погляд, який офіційно не санкціонований і не підтримується фактичною владою. Якщо ви робите заяву або поширюєте меседж в соціальних медіа, або намагаєтеся пікетувати, проводити демонстрацію або мітинг біля органу влади – будь-яка активність, яка виглядає як прояв критики, ризикує отримати жорстку реакцію. Ви ризикуєте потрапити в розшук, під кримінальне обвинувачення, в залежності від обставин», – розповів Марк Боянік.

Моніторингова Місія ООН з прав людини в Україні 8 грудня представила 16-й доповідь про ситуацію з правами людини в Україні, в якому зазначається систематичне порушення прав людини в окупованому Росією Криму.

Нагадаємо, Марину Резникову, журналістку кримського філіалу російського видання «Российская газета» звільнили з видання ймовірно через матеріал про нинішнього «голову» Криму Сергія Аксьонова.

Фото: ua.korrespondent.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY