detector.media
08.12.2016 13:43
Канали групи «1+1 медіа» переходять на супутник Astra 4A
Канали групи «1+1 медіа» переходять на супутник Astra 4A
«1+1 медіа» переводить мовлення каналів «1+1», «Плюсплюс», «УНІАН ТБ», «Бігуді» та «Квартал ТВ» на супутник Astra 4A. Досі канали транслювались через супутник Amos 2.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Як зазначено в релізі, 8 грудня розпочалось паралельне мовлення на обох супутниках. У лютому 2017 року перехід на новий супутник буде завершено.

Мовлення каналів відбуватиметься з транспондера В3, де вже знаходяться канали «ТЕТ», «2+2» та 1+1 International.

«Нарешті ми з полегшенням можемо сказати, що трирічний марафон по консолідації усіх каналів "1+1 медіа" на одному супутнику добігає свого завершення. Ми переходимо на супутник "Астра 4". У нас є успішна тривала історія співпраці з SES, і ми націлені на подальший розвиток наших партнерських стосунків. Зараз перед нами стоїть задача забезпечення максимально комфортного переходу на новий супутник для наших глядачів. У той же час, ми продовжуємо співпрацювати зі Spacecom в інших проектах», - прокоментував Ярослав Пахольчук, виконавчий директор «1+1 медіа».

Також, як повідомляє «1+1 медіа», для зручності користувачів створено сайт з інструкціями по переналаштуванню тюнерів різних марок на новий супутник та базою даних майстрів супутникового телебачення в різних населених пунктах, до яких можна звернутись в разі необхідності.

Нагадаємо, раніше гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявляв, що «1+1 медіа» розвиватиме сегмент платного телебачення в інтернеті, кабельних мережах та на супутнику. Також повідомлялося, що «1+1 медіа» не вдалося закрити угоду з придбання супутникової платформи Viasat.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY