detector.media
08.12.2016 12:10
На Волині чиновниця написала заяву до поліції на інтернет-видання «Район.Рожище»
На Волині чиновниця написала заяву до поліції на інтернет-видання «Район.Рожище»
Начальниця відділу культури Рожищенської районної державної адміністрації Волинської області Тетяна Новосад звернулася до поліції із заявою, в якій стверджує, що на сайті «Район.Рожище» інформація про її причетність до «Партії регіонів» неправдива

Про це пише ІМІ з посиланням на «Район.Рожище».

Зокрема, 27 листопада, на сайті «Район.Рожище» була розміщена публікація «З комірки історії: спадок рожищенського осередку Партії регіонів. Частина ІІ». В матеріалі йшлося про те, хто із жителів Рожищенського району мав причетність до діяльності Партії регіонів. Зокрема, у статті згадувалось й прізвище та ім’я начальниці відділу культури Рожищеньскої РДА Тетяни Новосад.

Натомість у заяві чиновниця стверджує, що інформація про її причетність до ПР неправдива. У своїй заяві до поліції Новосад просить встановити особу «пана Василя» (джерело документів видання - ред.) та стверджує, що викладена інформація «причинила їй моральну шкоду» та не йде на користь діловому клімату у колективі.

Водночас видання опублікувало документи, які свідчать про причетність Новосад до Партії регіонів. Серед них – і її підпис у відомості про сплату членських внесків.

У свою чергу, редакція «Район.Рожище» заявляє, що «не має жодних підстав сумніватися у надійності джерела, яке передало документи, що вперто говорять про те, що Тетяна Новосад мала приналежність до Партії регіонів».

Після поразки режиму Януковича Тетяна Новосад у березні 2015 року стала керівником первинної організації політичної партії «УДАР» у місті Рожище. Ця політична сила ввійшла до БПП. На сайті ЦВК зазначено, що Тетяна Новосад стала депутатом Рожищенської райради.

Також видання зазначає, що у відкритих джерелах можна знайти інформацію й про те, що Тетяна Новосад успішно пройшла люстраційну перевірку.

Редакція зазначає, що надає Тетяні Новосад можливість висловити свою думку з приводу цієї ситуації.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY