detector.media
06.12.2016 15:30
На Одещині в ДТП загинули тележурналіст та його дружина
На Одещині в ДТП загинули тележурналіст та його дружина
У Лиманському районі Одеської області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули тележурналіст Сергій Усатенко та його дружина, відома композиторка і викладачка Одеської національної музичної академії Юлія Гомельська

Про це повідомляє УНІАН.

Аварія сталася увечері 4 грудня на 52 км автодороги Одеса – Миколаїв.

«Рятувальники, які прибули на місце НП, встановили, що в результаті зіткнення легкового автомобіля Hyundai з деревом двоє людей загинули. Ще одна пасажирка дістала численні травми, після звільнення з пошкодженого автомобіля її було госпіталізовано у тяжкому стані», - зазначили в прес-службі.

Пізніше було встановлено, що в результаті ДТП загинув одеський тележурналіст, ведучий Сергій Усатенко, який працював в ТРК «АРТ», «Академія» та «Репортер».

Також загинула його дружина,відома композиторка, доцентка музичної академії, членкиня Національної спілки композиторів України 52-річна Юлія Гомельська. Вона закінчила Одеську консерваторію імені А. В. Нежданової (нині - Одеська національна музична академія імені А. В. Нежданової), потім викладала в ній. Вона - кандидат мистецтвознавства, автор симфонічної, балетної, камерної та вокальної музики, член Української секції ISCM - Міжнародного товариства сучасної музики.


Фото: "Одесамедіа"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY