detector.media
05.12.2016 17:32
Яценюк вимагає спростувати інформацію щодо нього, опубліковану в блозі «Обозревателя»
Яценюк вимагає спростувати інформацію щодо нього, опубліковану в блозі «Обозревателя»
Екс-прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк звернувся із позовною заявою до суду на автора блогу у виданні «Обозреватель» Олега Торгала про начебто придбання колишнім високопосадовцем 24-х вілл у Маямі (США). Справа розглядатиметься у Солом'янському районному суді Києва.

Про це повідомляє прес-служба «Народного фронту».

У позовній заяві йдеться, що поширена відповідачем Олегом Торгалом інформація є недостовірною та такою, що не відповідає дійсності.

Арсеній Яценюк заявляє, що не має і ніколи не мав у власності рухомого або нерухомого майна за межами держави Україна, не має закордонних рахунків у банках, а також жодного стосунку до іноземних компаній, не є власником чи кінцевим беніфіціаром компаній, зареєстрованих за межами України.

Екс-прем’єр також стверджує, що є виключно громадянином України, ніколи не мав громадянства іншої країни та не отримував права на постійне проживання у жодній країні світу.

За його твердженням, повна інформація про належне лідерові «Народного фронту» рухоме і нерухоме майно, майновий стан та членів сім’ї міститься у декларації за 2015 рік, яка є в загальному доступі.

Позивач також заявляє, що ані він особисто, ані його довірені особи ніколи не відвідували Маямі з метою придбання у власність нерухомого майна.

Арсеній Яценюк звертається до суду визнати недостовірною інформацію, поширену Олегом Торгалом, та зобов'язати його протягом десяти календарних днів з дня набрання законної сили рішенням суду спростувати її в такий самий спосіб, яким ця неправдива інформація була поширена.

Нагадаємо, 30 листопада Олег Торгало, засновник каналу Rosa-TV.com і мережі галерей Raritet-аrt.com, написав у своєму блозі у виданні «Обозреватель», що Арсеній Яценюк начебто придбав 24 об’єкти нерухомості у Флориді (США). При цьому він послався на інформацію свого друга, який 10 років займається нерухомістю у США, а також закликав журналістів розслідувати цю купівлю.

Після цього  Арсеній Яценюк заявив, що подасть до суду на Олега Торгала, який опублікував блог про начебто придбання Яценюком в Маямі (США) 24-х вілл за мільйони доларів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY