detector.media
05.12.2016 14:51
Проект «Це наше і це твоє» телеканалу «Плюсплюс» став фіналістом премії Effie Awards Ukraine
Проект «Це наше і це твоє» телеканалу «Плюсплюс» став фіналістом премії Effie Awards Ukraine
Мульти платформний проект «Це наше і це твоє» дитячого телеканалу ПЛЮСПЛЮС став фіналістом престижної маркетингової нагороди Effie Awards Ukraine 2016.

9 грудня директор з маркетингу телеканалу Ірина Мельничук відкриватиме конференцію Best Marketing Practices в рамках Effie Awards Ukraine презентацією кейсу «Це наше і це твоє».

«Ми вдячні, що наша багаторічна робота, адже проект стартував ще 2014го року і триває досі,  була помічена журі такого престижного конкурсу. Для нас це дуже важливо, адже ми відчуваємо, що не одні у своїх переконаннях, що професійна спільнота на одній хвилі з нами», - зауважила Ірина Мельничук.

Проект «Це наше і це твоє» розпочався 2014го року з коротких мультфільмів, у яких брендові персонажі телеканалу в ігровій формі розповідають цікаві факти про Україну. Мультфільм став лауреатом премії Лесі Українки. 2015го до проекту вдалось залучити Міністерство освіти і науки України й спільно провести конкурс історій і малюнків про те, чим пишаються маленькі українці. Проект зібрав понад 5 тисяч малюнків, а за ідеями переможців ПЛЮСПЛЮС створив новий сезон проекту. Два роки поспіль мультфільми були рекомендовані МОН до показу на Першому уроці в молодшій  школі. 2016го у Мистецькому Арсеналі була організована виставка малюнків-учасників проекту, котра стала національним рекордсменом. Також у рамках проекту була створена 3D книжка, випущена серія шкільних зошитів.

«Ми щасливі, що проект, у який кожен член нашої команди вклав багато сил і, головне, душу, визнаний не тільки нашими глядачами, які розповідають сюжети мультфільмів напам’ять, а й професіоналами ринку. Це дуже надихає», - зазначила генеральний продюсер телеканалу ПЛЮСПЛЮС Іванна Найда.

Переможці премії стануть відомі вже у цю п’ятницю, 9 грудня на урочистій Церемонії нагородження переможців Effie Gala.  

Переглянути мультфільми «Це наше і це твоє» можна на сайті каналу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY