detector.media
04.12.2016 13:13
У Німеччині почали готуватися до кібератак Росії під час виборів до бундестагу
У Німеччині почали готуватися до кібератак Росії під час виборів до бундестагу
Федеральний уряд Німеччини передбачає, що на наступну виборчу кампанію до парламенту країни можуть впливати російські кібератаки і кампанії з дезінформації в інтернеті.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на  Frankfurter Allgemeine Zeitung.

За інформацію міністерства внутрішніх справ Німеччини, Росія втручатиметься у парламентські вибори.

«Немає ніяких сумнівів, що Росія буде масово намагатися вплинути на хід виборчої кампанії», - стверджує федеральний уряд.

В МВС Німеччини також побоюються, що через хакерські атаки можливий витік важливої інформації.

«Німеччині доведеться пристосуватися до нового типу виборчої кампанії», - відзначають у МВС Німеччини.

За прогнозами німецького уряду, Росія може здійснювати хакерські атаки на електростанції , лікарні, транспорт. За інформацією видання, в уряді планують створити групу IT-фахівців, які можуть захисти об'єкти критичної інфраструктури в Німеччині від кібератак. 

Як повідомляв MediaSapiens, США офіційно звинуватили Росію в хакерських атаках. Міністерство внутрішньої безпеки та Управління національної розвідки США оприлюднили спільну заяву, в якій відомства офіційно звинуватили Росію в хакерських атаках на сервери Демократичної партії країни.

Колишній співробітник Агентства національної безпеки США (АНБ) Едвард Сноуден раніше написав у своєму Twitter, що кібератака на сайт АНБ була організована російськими хакерами.

Директор національної розвідки Джеймс Клеппер заявив, що Росія згорнула пов'язану з виборами кіберактивність після того, як адміністрація Барака Обами публічно звинуватила Москву в спробі втручання в президентські перегони.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY