detector.media
02.12.2016 15:35
Блогеру Костянтину Долгову відмовили у «громадянстві ДНР» (ДОПОВНЕНО)
Блогеру Костянтину Долгову відмовили у «громадянстві ДНР» (ДОПОВНЕНО)
Блогеру Костянтину Долгову, який проживає в Донецьку, відмовили у «громадянстві» так званої «ДНР».

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Мені відмовили в отриманні паспорта громадянина ДНР.

Два з половиною місяці тому я здав весь пакет документів, включаючи квитанцію про сплату держмита (250 рублів) до Міграційної служби ДНР.

Минуло півтора місяця. Вирішив зателефонувати начальнику Міграційної служби –Краснощока Володимиру Івановичу, поцікавитися, що там з моїм паспортом. Він по телефону відповів мені, що немає підстав для видачі Долгову Костянтину Геннадійовичу паспорта громадянина ДНР. Пройшов ще місяць і ось, нарешті, сьогодні я отримав офіційну відмову за підписом Володимира Івановича», – написав він.

Також він привітав актора Івана Охлобистіна, який нещодавно отримав «паспорт» так званої «ДНР», з новим «громадянством».

Зазначимо, Костянтин Долгов починав працювати на одній з харківських радіостанцій, потім представлявся політтехнологом, брав участь у виборчих кампаніях, відкрито повідомляв про розміщення «джинси» на користь своїх кандидатів. Він також був активним учасником і одним з організаторів харківського «антимайдану».

У 2014 році Костянтин Долгов був затриманий як організатор підпалів банкоматів «Приватбанку» в Харкові. Заставу за нього вніс колишній народний депутат Олег Царьов, після чого Долгов втік з України в Москву.

Російський диверсант і один з діячів «ДНР» Ігор Гіркін звинувачував Долгова в тому, що він вкрав гроші з каси сепаратистів, які збиралися на «повалення київської хунти».

Костянтин Долгов активно співпрацює з різними сепаратистськими ресурсами, є членом так званого «Народного фронту Новоросії».

У ЗМІ до недавнього часу також поширювалася інформація про те, що він є так званим «представником Міністерства закордонних справ Донецької народної республіки». На сьогоднішній день веде відеоблог і проживає в Донецьку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY