detector.media
01.12.2016 17:35
«Бременські розбишаки» знято у копродукції з Росією, Угорщиною та Вірменією (ОНОВЛЕНО)
«Бременські розбишаки» знято у копродукції з Росією, Угорщиною та Вірменією (ОНОВЛЕНО)
Анімаційний фільм «Бременські розбишаки», який 1 грудня вийшов у прокат, було знято у копродукції України, Росії, Угорщини та Вірменії

Про це повідомило Державне агентство України з питань кіно у відповідь на запит членкині громадської ради при Держкіно Олесі Анастасьєвої. Відповідну інформацію вона розмістила у Facebook.

Цю ж інформацію «Детектору медіа» підтвердили в компанії Star Media.

Також у прокатному посвідченні анімаційного фільму «Бременські розбишаки» зазначено, що стрічка знімалася ТОВ «Стар Медіа Дистр.» разом із ТОВ «Централ Партнершип».

Однак у Росії на сайті Міністерства культури РФ у держреєстрі в графі «Країна виробництва» анімаційного фільму «Бременские разбойники» зазначена лише Росія.

«Проект зроблений в копродукції чотирьох країн: України, Росії, Угорщини, Вірменії. А дані, що містяться на ресурсі іноземного органу, які ніким не перевіряються (навіть цим органом), не є джерелом офіційної правової інформації», - прокоментували в Star Media.

Нагадаємо, згідно Закону «Про кінематографію», в Україні заборонено трансляцію фільмів, вироблених фізичними та юридичними особами держави-агресора, вироблених та/або вперше оприлюднених (демонстрованих) після 1 січня 2014 року. Трансляція фільмів, вироблених у копродукції з російськими компаніями, не заборонена.

Телевізійний показ «Бременських розбишак» заплановано на Новому каналі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY