detector.media
01.12.2016 15:05
У Польщі одразу 22 оператори кабельних мереж включили телеканал UA|TV
У Польщі одразу 22 оператори кабельних мереж включили телеканал UA|TV
Телеканал іномовлення України UA|TV, який є частиною мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), збільшив свою присутність у Польщі – з 1 грудня з’явився в місті Лодзь у цифровій мережі компанії Toya Sp. z o.o. і разом із тим у понад двадцяти польських кабельних мережах (у Варшаві, Вроцлаві, Гданську, Гдині, Кракові, Лодзі, Ольштині, Ченстохові тощо), які на основі укладених договорів використовують пакетування Toya

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Заступник міністра інформаційної політики України Артем Біденко повідомив, що програми українського телеканалу іномовлення в HD-якості мають змогу дивитися абоненти цифрових пакетів Oszczędny, Wygodny і Bogaty.

Крім того, UA|TV став доступним абонентам ОТТ-платформи Toya go, оператором якої є однойменна кабельна мережа в Лодзі.

Нагадаємо, телеканал UАTV збільшив свою присутність у Болгарії – з 1-го жовтня UA|TV з’явився у мережі одного з найбільших провайдерів телебачення країни компанії Vivacom. Програми українського телеканалу іномовлення мають змогу дивитися абоненти інтерактивного телебачення – пакети TV L+ та TV XL+.

Запуск МПІУ відбувся 1 жовтня 2015 року. У рамках МПІУ, замість супутникового телеканалу «УТР», в ефірі стартував телеканал UATV. Він мовить із трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також в Інтернеті на власному каналі в YouTube. UATV вже  мовить в Молдові,  Естонії,  Азербайджані, Польщі, Данії,  Ізраїлі, Грузії, Латвії, тощо.

Фото: YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY