detector.media
30.11.2016 15:16
Міноборони України створює центр реагування на кіберзагрози
Міноборони України створює центр реагування на кіберзагрози
Міністерство оборони України (Міноборони) за підтримки Сполучених Штатів Америки (США) почало створення центру реагування на кіберзагрози

Про це повідомив заступник міністра українського оборонного відомства Олександр Дублян на брифінгу, пише «Новое время».

«Розпочато створення центру оперативного реагування на кіберзагрози за рахунок матеріально-технічної допомоги США», - сказав він та додав, що створення центру було затверджено в плані реформування Міноборони.

Нагадаємо, 8 червня Президент України Петро Порошенко підписав указ «Про Національний координаційний центр кібербезпеки". Діяльність Центру дозволить забезпечити координацію суб'єктів національної безпеки і оборони України під час реалізації Стратегії кібербезпеки України, підвищити ефективність системи державного управління у формування та реалізації державної політики у сфері кібербезпеки.

Тоді ж генеральний директор «Лабораторії Касперського» заявив, що більшість кібератак вчиняються за допомогою шкідливого програмного забезпечення з Росії, Китаю і Латинської Америки. За словами Євгена Касперського, кіберзлочинці з Росії вважаються найбільш небезпечними у світі.

Фото: Deutsche Welle

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY