detector.media
30.11.2016 11:35
Анна Жуковська очолила digital-агентство AdPro
Анна Жуковська очолила digital-агентство AdPro
Група Dentsu Aegis Network Ukraine оголосила про нове кадрове призначення. З 1 грудня 2016 року CЕО digital-агентства повного циклу AdPro є Анна Жуковська

Про це повідомляє прес-служба агентства.

Як зазначено в релізі, Анастасія Байдаченко, яка керувала агентством протягом останніх чотирьох років, «прийняла рішення сконцентруватися на особистих проектах в сфері бізнес-консалтингу та онлайн-освіти».

«Я вдячна холдингу і особисто Олександру Гороховському за надану мені довіру і можливість реалізувати свої стратегічні плани. Впевнена, що Анна Жуковська відбудує агентство нового типу, здатне надавати крім стандартних сервісів, інноваційні digital-послуги не тільки для українського, а й для світового ринку», -  зазначила пані Байдаченко.

Як повідомляє агентство, новий керівник, пані Жуковська більше 10 років займала в Dentsu Aegis Network Ukraine позицію директора і керуючого партнера агентства UMG. Вона очолювала міжгалузеве об'єднання «Радіокомітет», а також була ініціатором проведення багатьох галузевих конференцій. В її активі – ініціативи щодо впровадження нових стандартів аналізу та планування радіо.

«AdPro є для мене агентством з сильною, впевненою в собі командою, яка отримує високе визнання рекламодавців – ТОП-3 в Advertiser's Choice 2016 (вибір рекламодавця, Digital-агентства). Це талановитий креативний колектив, який з кожним роком набирає потужних обертів і завойовує все більше престижних нагород. На початку 2017 року AdPro стане міжнародною мережею Isobar, представляючи в Україні один з лідируючих Діджитал-брендів в світі. У нас уже готовий план розвитку агентства до 2020 року, і його реалізація розпочалася», - зазначила пані Жуковська.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY