detector.media
28.11.2016 18:51
В окупованому Криму загинув глава російської кінокомпанії, який знімав «Вій 3D»
В окупованому Криму загинув глава російської кінокомпанії, який знімав «Вій 3D»
Глава російської кінокомпанії «Союз Марінс Груп» Олександр Куликов був на борту приватного вертольота, який зазнав аварії неподалік від Алушти в окупованому Росією Криму вранці 28 листопада. З ним була його помічниця, яка також загинула.

Про це повідомляє «Дождь» з посиланням на інформацію компанії.

Олександр Куликов разом з помічницею прямував на приватному орендованому вертольоті до місця зйомок кліпу на свою нову пісню «Батьківщина» («Родина»).

В результаті аварії також загинув пілот вертольота. Причини аварії поки невідомі.

Дату і місце похорону оголосять пізніше.

На рахунку компанії «Союз Марінс Груп», створеної в 1995 році Олександром Куликовим, такі фільми, як «Морпіхи», «Бути чи не бути», «Туфельки», «Вій 3D». У них брав безпосередню участь глава компанії Олександр Куликов. Він також займався музикою - записав кілька альбомів патріотичних і ліричних пісень. У грудні 2014 року Куликов отримав звання «Заслуженого працівника культури РФ».

Нагадаємо, прем’єра міжнародного кінопроекту «Вій 3D», знятого за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя, відбулася у січні 2014 року. Фільм випустили компанії «Марінс Груп Інтертеймент» (MGE) і «Російська Фільм Група» (RFG), також серед виробників - український телеканал «Інтер».

Фото: «Метро», РЕН-ТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY