detector.media
28.11.2016 18:26
«112 Україна» оновив оформлення ефіру до свого триріччя
«112 Україна» оновив оформлення ефіру до свого триріччя
28 листопада, у день третьої річниці мовлення телеканалу, програми LIVE, «Новини 112» і «Військовий щоденник» вийдуть в ефір у новому графічному та звуковому оформленні.

Усі оновлення витримані в стилістиці основних трендів світових медіа-компаній, що добре себе зарекомендували і міцно закріпилися на ринку. Так, нове графічне оформлення робить проекти каналу ще зручнішими для візуального сприйняття глядачем. Акценти на важливій інформації, чітка графічна сітка, простота й крупність елементів - усе це дозволяє структурувати та організувати потоки контенту, які телеканал видає в прямому ефірі щодня.

«Ми стежимо за новаціями в дизайні й за тим, щоб «112 Україна» був першим не тільки за швидкістю подачі інформації, а й найкращим у візуальному оформленні ефіру», - коментує нововведення АРТ-директор телеканала Сергій Ябуров.

Нова графіка студії LIVE виконана в лаконічній стилістиці Flat. Стиль «Новин 112» став ще серйознішим і ґрунтовнішим, з використанням 3D-елементів. А оформлення програми «Військовий щоденник»  - відтепер буде візуально динамічнішим і сучаснішим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY