detector.media
28.11.2016 13:12
Церемонію «Телетріумф-2016» вестимуть Володимир Зеленський та Марія Єфросиніна
Церемонію «Телетріумф-2016» вестимуть Володимир Зеленський та Марія Єфросиніна
Церемонію вручення національної премії «Телетріумф-2016» вестимуть художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський та телеведуча Марія Єфросиніна.

Про це 28 листопада на прес-концеренції з нагоди оголошення номінантів повідомила арт-директор StarLight Entertainment Марина Матросова

Цього року саме ця компанія цьогоріч відповідатиме за проведення церемонії, яка відбудеться 8 грудня в Freedom Event Hall. Нагадаємо, організаторами нагороди також є Індустріальний Телевізійний Комітет та незалежна аудиторська компанія PwC Україна.

«Церемонія триватиме понад 3 години. Утримувати гостей ми будемо не лише вишуканий фуршетним меню, а й гумористичною концепцією заходу. Адже гумор – це правда в безпечних для життя дозах. Ці дози у нас встановлюватиме студія “Квартал 95”, яка займається розробкою сценарію події», - розповіла пані Матросова.

Нагадаємо, минулого року церемонію вручення «Телетріумфу 2014-2015» вели Дмитро Танкович та Сергій Притула. З-поміж телеканалів найбільше нагород узяв «1+1» (6), з-поміж продакшнів – Film.ua (9).

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY