detector.media
27.11.2016 16:01
Польському журналісту виплатили компенсацію за побиття в ефірі російського телеканалу
Польському журналісту виплатили компенсацію за побиття в ефірі російського телеканалу
Польський журналіст Томаш Мацейчук отримав компенсацію в розмірі 50 тисяч рублів від російського телеканалу ТВЦ після того, як його вдарили в ефірі програми «Право голосу».

Про це повідомляє «Дождь» з посиланнм на самого журналіста.

Нещодавно під час зйомок програми «Право голосу» Томаш Мацейчук заявив, що «українці теж хочуть жити як нормальні люди, а не в лайні, як ви».

Ведучий програми ТВЦ Роман Бабаян сказав журналісту, щоб це поляки живуть у лайні і щоб той «пішов звідси нафіг».

Потім Томаша Мацейчука обступили гості студії, один з яких вимагав вивести польського журналіста із студії. Колишній депутат Верховної Ради України Ігор Марков вдарив Томаша Мацейчука по обличчю.

«Телеканал ТВЦ вибачився і дав мені компенсацію - 50 тисяч рублів. Я хочу передати ці гроші притулку для тварин », - розповів Томаш Мацейчук.

При цьому він визнав, що йому не варто було вимовляти фразу про те, що росіяни «живуть в лайні».

«Я усвідомлюю свою помилку і розумію, що це слово не повинно було з'явитися в ефірі. Але я просто не витримав. Я тут перебуваю вже третій тиждень і постійно чую образи», - сказав журналіст.

Нагадаємо, 29 квітня 2016 року Україна заборонила в’їзд журналісту – громадянину Польщі Томашу Мацейчуку.

«СБУ заборонила мені в'їзд в Україну», – заявив журналіст. За його словами, заборона триватиме п’ять років.

В інтерв’ю виданню sharij.net Томаш Мацейчук висловив впевненість, що заборона на в’їзд в Україну була, зокрема, пов’язана з його співпрацею з одіозним публіцистом Анатолієм Шарієм.

«Дождь» нагадує, що незадовго до цього Мацейчук в Амстердамі (Нідерланди) запитав у міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, що українська влада збирається робити з націоналістичною організацією Misanthropic Division, члени якої начебто входили до складу батальйону «Азов».

У 2014-2015 роках Томаш Майцечук був відомий підтримкою Євромайдану, їздив як волонтер в Україну, перебував разом з українськими вояками під час захисту Донецького аеропорту.

«Як патріот Польщі я хочу, щоб Україна перемогла», - заявляв він і повідомив, що допомагає українським солдатам.

На фото – Томаш Мацейчук у 2014 році в Україні

Фото: «Радіо Польща»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY