detector.media
27.11.2016 15:04
ЗМІ на Донбасі повідомляють про смерть мешканця Тореза, що критикував «ДНР» у соцмережах
ЗМІ на Донбасі повідомляють про смерть мешканця Тореза, що критикував «ДНР» у соцмережах
Поблизу окупованого російсько-терористичними силами Донецька знайдений мертвим 35-річний житель Тореза Олександр Легкодимов, який критикував у соціальних мережах бойовиків. Він пропав в кінці жовтня, а останній раз його бачили в Донецьку.

Про це повідомляє інформаційне агентство «Вчасно» з Покровська (Донецька область) з посиланням на пости жителів Тореза в місцевих інтернет-спільнотах.

За цими повідомленнями, так звана «поліція ДНР» оформила смерть Олександра Легкодимова як суїцид, проте родичі загиблого вважають, що його вбили. Також більшість знайомих загиблого стверджують, що той був дуже віруючою людиною, а тому не міг би зчинити самогубство.

Сестра Олександра Легкодимова, яка бачила тіло брата, також категорично заявляє, що його вбили.

За словами жителів Тореза, чоловік не був проукраїнським активістом, проте в соціальних мережах постійно критикував бойовиків і висловлював проукраїнські погляди.

Раніше бойовики терористичної організації «ДНР» заявили, що будуть «виявляти і знищувати» так званих «українських диверсантів» під виглядом журналістів.

Нагадаємо, що журналісти російського телеканалу «Дождь» Сергій Єрженков і Василь Полонський були видворені з території сепаратистської «Донецької народної республіки» до Росії. Причиною для їх затримання у Донецьку 25 листопада і видворення стало «необ'єктивне і провокаційне» висвітлення ситуації в «ДНР».

На фото - Олександр Легкодимов

Фото: соцмережі

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY